MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor közelgő zászlóshajója, a Magic 6 sorozat kezd figyelmet gyűjteni a várhatóan 2024 januárjában Kínában történő megjelenés előtt. Az új modellek közül kiemelkedik a Magic 6 Pro, ahogy azt a legutóbbi kiszivárgások és egy Weibo-n megjelent poszter is sugallja. Utóbbi felfedi a lehetséges jellemzőit. A márka megerősítette, hogy a széria nyolcadik generációs Snapdragon lapkakészlettel lesz felszerelve – számol be a Gizmochina.

A Magic 6 Pro várhatóan fejlett “Oasis” OLED kijelzővel rendelkezik majd, közel 2K felbontással. Ez a kijelző ovális kivágást tartalmaz a két előlapi kamera számára, valamint fejlett érzékelőket olyan funkciókkal, mint a 3D arcfelismerés, gesztusvezérlés és tekintetkövetés.

A szoftverek tekintetében a Magic 6 Pro az Android 14-en alapuló Magic OS 8.0 operációs rendszert fogja futtatni, és bevezeti az innovatív Smart Island értesítések funkciót. A Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet által hajtott készülék várhatóan egyedi grafikus chipet és integrált biztonsági chipet is tartalmaz majd. Ez magas szintre emeli majd a teljesítményét és a biztonsági paramétereit.

A Magic 6 Pro egyik jelentős aspektusa, hogy egy széles körű AI-modellt tartalmaz, amely lenyűgöző 7 milliárd paraméterrel rendelkezik, ami javítja az AI-képességeit. A telefon egy második generációs Qinghai Lake akkumulátort is kap. Ennek pontos mérete azonban egyelőre homályban marad. Egy másik figyelemre méltó funkció a műholdas kommunikáció támogatása.

Kisebb változások a készülék hátoldalán is

A hátlapon a Magic 5 Pro utódja egy elegáns nanokerámia üvegborítást kap, amely tovább növeli a prémium esztétikát. A készülék IP68-as por- és vízállósági besorolással is büszkélkedhet. Emellett egy OmniVision OV50k elsődleges kamerát is tartalmaz majd, egy hüvelykes érzékelővel és 50 megapixellel, valamint változó rekesznyílás támogatással.

A Honor Magic 6 sorozatába tartozó Magic 6 Pro-t először 2024 január végén mutatják be, legkorábban Kínában láthatjuk. A BVL-AN00 modellszámmal ellátott készüléket nemrég kiszúrták a 3C tanúsítási listán 66W-os gyorstöltéssel.

A telefon várhatóan 2024 első vagy második negyedévének végén érkezhet a globális piacra.

(via)

2023.12.05.

Ezeket már olvastad?

+