MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 13 Ultra már egy ideje a piacon van, de sajnos itthon nem kapható, ez annak ellenére van így, hogy az okostelefon globális változata létezik. A gyártónak már sikerült bevezetnie a Xiaomi 14 sorozatot Kínában, ezek a modellek pedig később érkeznek a globális piacra. Az utóbbi időben egyre több információt tudunk meg a jövő év legjobban felszerelt Xiami okostelefonjáról.

A Xiaomi 14 Ultra állítólag a legjobb lesz, amit a kínai cég jelenleg tud. Ismét egy csúcsminőségű kamerát és más zászlóshajóhoz méltó specifikációkat kínál majd, élén a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipkészlettel. Az Android Headlines most beszámolt a legújabb specifikációk kiszivárgásáról, amely az akkumulátorral és a töltéssel kapcsolatos.

A jelenlegi Xiaomi 13 Pro esetében ez 4820 mAh, a Xiaomi 13 Ultra 5000 mAh. Az utódja valamivel nagyobb kapacitást kínál majd, mégpedig 5180 mAh-t. Ez a hatékonyabb chipkészlettel kombinálva nagyon érdekes akkumulátoros üzemidőt eredményezhet egyetlen töltéssel.

És a töltési információk is érdekesek: maximum 90 W-os teljesítményű lesz a kábel, így körülbelül fél óra alatt lehet majd teljesen feltölteni, a vezeték nélküli töltés 50 W-os teljesítményt kínálhat.

Hogy a töltőadapter benne lesz-e a csomagban, még nem tudjuk, de remélhetőleg nem fog hiányozni.

(via)

2023.12.05.

Ezeket már olvastad?

+