MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung tavaly indította el a Camera Assistant alkalmazást a Good Lock modulcsomag részeként. Az alkalmazás csak a Galaxy zászlóshajó telefonokhoz volt elérhető, de ez most megváltozott.

A Camera Assistant mostantól a középkategóriás Samsung Galaxy A53 és Galaxy A54 modellekhez is elérhető – számol be a Sam Lover. Az újonnan hozzáadott támogatás az alkalmazás 2.0.01.0 verzióján keresztül érkezik.

A Camera Assistant segítségével rengeteg finomhangolást végezhetünk a Samsung kamera alkalmazásán. Ezek a finomítások közé tartoznak az automatikus objektívváltás, a sebesség fókuszálással szembeni prioritása és az automatikus HDR kapcsolók.

Ezen kívül engedélyezheted a lágyabb képeket, a Samsung kamera alkalmazásban a 2x-es zoom parancsikont, valamint a Quick Tap Shutter opciót (a fotó elkészítése a zár megérintésekor, nem pedig a kioldáskor).

Mondani sem kell, hogy az okostelefonos fotózás szerelmeseinek, akiknek Galaxy A53 vagy A54 van a birtokukban, érdemes letölteniük a Camera Assistantot. Ne feledd, hogy a telefonon a One UI 6-nak kell futnia.

(via)

2023.12.05.

Ezeket már olvastad?

+