MojAndroid
(x) hirdetés

Az Omate bejelentette az Ice Ring nevű új intelligens gyűrűt. Titánötvözetből készült, vékony és minimális kialakítású. Az okosgyűrű egészségmegőrző funkciókkal rendelkezik, többek között alváskövetéssel, pulzusszám- és vér oxigénszint-követéssel. Az Omate Ice Ring stresszfigyeléssel, vérnyomásfigyeléssel és aktivitáskövetéssel is rendelkezik, és támogatja a különböző sportmódokat. A szabadtéri sporttevékenységek útvonalát a Google Maps és a GPS segítségével rögzítheti okostelefonján.

Az Omate Ice Ring négy alvási fázist követ – ébrenlét, mély alvás, könnyű alvás és REM alvás. Az algoritmus az alvás minőségétől függően 0 és 100 közötti alváspontszámot ad, a kísérő alkalmazás pedig részletes elemzést kínál. A pulzusszámra, a vér oxigénszintjére és egyéb tevékenységekre vonatkozó adatok ugyanezen az alkalmazáson keresztül az iPhone és az Android okostelefonon is elérhetők.

Az Omate Ice Ring a Goodix GR5515GGBD chipjével működik, és 1 MB tárhellyel rendelkezik. A készülék 2,5 mm vastag, súlya 2,9 g, és IP68-as minősítéssel rendelkezik.

Az Ice Ring Bluetooth 5.1-gyel és 20 mAh-s akkumulátort kapott, amely az ígéretek szerint 10 nap készenléti időt és 4-6 nap kitartást biztosít “normál használat mellett”. Ha az akkumulátor lemerült, a gyűrű cellájának feltöltéséhez a csomagban található mágneses töltőbölcsőt használhatjuk. A reklám szerint az Ice Ring akkumulátora 30 perc alatt tölthető lemerült állapotból 100%-ra.

Az Omate Ice Ring hat méretben és három színben – arany, ezüst és űrfekete – kapható. Az ára 199 euró (220 dollár/INR18 150), és Európában az Ice-Watch és a Louis Pion forgalmazásában kapható. Észak-Amerikába 2024 első negyedévében érkezik.

(via)

2023.11.22.

+