MojAndroid
(x) hirdetés

A nubia nemrég ígért néhány dizájnváltozást, amelyekkel a közelgő Red Magic 9 Pro kiemelkedik majd a korábbi játéktelefonjaiból, a legújabb hivatalos renderek pedig megerősítik a vállalat állítását.

Közel egy hét van hátra a Red Magic 9 Pro hivatalos leleplezéséig, a kínai mikroblog weboldalon, a Weibo-n már több kép is megjelent a telefonról.

A Red Magic 9 Pro és az előző modell, a Red Magic 8 Pro közötti fő különbség a hármas kameraelrendezés elhelyezése. Az előbbinél a hátlap bal oldalán található a kameratrió, míg az utóbbinál jobbra középen.

A “lapos” általános kialakítás továbbra is közös vonása a nubia játéktelefonjainak, mivel a Red Magic 9 Pro ugyanazt a formai tényezőt kölcsönzi, mint az előző modell(ek). A kamera elhelyezésén kívül a másik érdekes dizájnváltás az, hogy a hátsó kameramodul is teljesen lapos.

Egyáltalán nincsenek kiemelkedések a telefon hátoldalán, ami eléggé mutatóssá teszi a készüléket. A nubia közelgő zászlóshajója elég “jóképű” ezeken a képeken, és bár biztosan vannak dizájnváltozások, ezek nem annyira dominánsak, mint amennyire vártuk.

Ezeknek a hivatalos rendereknek köszönhetően azt is tudjuk, hogy a Red Magic 9 Pro legalább három különböző színben lesz elérhető: Dark Knight, Deuterium Front Transparent Dark Night és Deuterium Front Transparent Silver Wing.

A Nubia új gamer okostelefonja, a Red Magic 9 Pro hivatalosan november 23-án mutatkozik be Kínában. Várhatóan a zászlóshajó a következő hónapokban érkezik az Egyesült Államokba és más területekre.

(via)

2023.11.16.

Ezeket már olvastad?

+