MojAndroid
(x) hirdetés

Ráadásul reklámmentes, ingyenes, családbarát streaming szolgáltatást.

A NASA manapság nem csak rakétákat indít. Az űrügynökség arra készül, hogy november 8-án bemutassa új, NASA Plus nevű streaming szolgáltatását. A szolgáltatás korábban béta-verzióban volt, de a jövő hét folyamán mindenki számára elérhetővé válik.

A kereskedelmi streaming platformokkal ellentétben a NASA Plus egy reklámmentes, előfizetés nélküli streaming szolgáltatás lesz. A NASA szerint a felhasználók számára hozzáférést biztosít az ügynökség Emmy-díjas élő közvetítéseihez és a küldetésekbe való betekintéshez eredeti videósorozatok gyűjteményén keresztül, köztük egy maroknyi új, a streaming szolgáltatással induló sorozaton keresztül. A NASA új streaming-törekvései a szervezet átfogó digitális átalakításának részét képezik, amely megújult weboldallal és alkalmazással is jár.

Az ügynökség egy új trailert tett közzé, amely a NASA Plus indulásával kecsegtet, és bolygónk látványát mutatja be.

A NASA streaming szolgáltatása egy olyan kritikus időszakban indul, amikor az ügynökség 52 év után négy űrhajóst készít fel a Holdra. Az Artemis II valamikor 2024 novembere körül indul a tervek szerint. A NASA Space Launch System (SLS) rakéta és az Orion űrhajó fedélzetén az első repülésen lévő űrhajósok a Hold felszínére merészkednek, és reméljük, hogy az új NASA Plus streaming szolgáltatásnak lesz néhány tartalma, amit megcsodálhatunk erről a küldetésről.

(via)

2023.11.02.

Ezeket már olvastad?

+