MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi 14 és 14 Pro-t múlt héten jelentették be Kínában, és ma volt a zászlóshajók első villámértékesítése. Ahogy az ezeknél lenni szokott, szinte azonnal elfogyott az összes készülék. Négy óra kellett ahhoz, hogy a kiosztott készlet elfogyjon, és az eladás első öt percében hatszor több rendelés érkezett, mint a Xiaomi 13 piaci bevezetésekor – állította a vállalat. A Xiaomi nem árulta el az eladott egységek pontos mennyiségét, vagyis nem tudhattuk meg, hogy mennyit keresett ezen az első villámértékesítésen.

Ezek az első Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlettel ellátott telefonok. A HyperOS-t is futtatják, a vállalat új operációs rendszerét, amely a MIUI-t hivatott felváltani, és az összes eszközre kiterjed, beleértve az autókat, a TV-ket és a viselhető eszközöket is.

A Xiaomi 14 CNY3 999-től (kb. 550 dollár) indul, és 6,36″-os OLED kijelzőt, három 50 MP-es kamerát és 90 W-os gyorstöltést hoz. A Xiaomi 14 Pro ára CNY4,999 (közel 700 dollár), nagyobb képernyővel, nagyobb felbontással és gyorsabb 120W-os töltéssel, valamivel nagyobb akkumulátorral.

A telefonok várhatóan 2024 január első heteiben debütálnak majd nemzetközi szinten.

(via)

2023.11.02.

Ezeket már olvastad?

+