MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus 12 egy új generációs Sony Lytia érzékelőt használ.

A OnePlus hamarosan piacra dobbja következő zászlóshajóját. Miközben a vállalat felpörgeti a OnePlus 12 marketingjét, a gyártó egyik vezetője ízelítőt adott abból, hogy mire képesek a telefon kamerái.

A OnePlus China elnöke, Li Jie Louis a Weibo-n közzétett bejegyzésében megosztott néhány fotót egy kávézóról, amely mellett elhaladt. Normális esetben nem lenne ebben semmi említésre méltó, de kiderült, hogy ezeket a képeket a OnePlus 12-vel készítette. Így először láthatjuk, hogy mire képesek a telefon kamerái.

A fenti képek a fő- és a teleobjektíves kamerával készült felvételeket mutatják. A fordítás szerint Li Jie Louis azt is elismeri, hogy a keze remegett a képek készítése közben. Úgy tűnik, hogy a felvételek 3x és 6x-os zoomolásúak.

A OnePlus 12 egy új Sony Lytia szenzorral lesz felszerelve. Ez a különleges érzékelő egy kétrétegű, egymásra helyezett kialakítást használ, amely javítja a fény összegyűjtését, ami jobb felvételeket eredményez. A nemrég bemutatott OnePlus Open is Sony Lytia szenzort használ, a OnePlus 12 azonban ennek a technológiának egy jobb változatát fogja használni. A OnePlus és a Sony közötti partnerségnek köszönhetően a OnePlus 12 lesz az első okostelefon, amely a Sony következő generációs Lytia mobil képérzékelőjét használja.

A OnePlus a OnePlus 12-t először Kínában, majd nem sokkal később a globális piacokon is piacra dobja. Úgy tudni, hogy a kínai bevezetésre valamikor decemberben kerül sor, a pletykák pedig 2024 januárjára teszik a globális megjelenést.

(via)

2023.11.02.

Ezeket már olvastad?

+