MojAndroid
(x) hirdetés

A Lava Blaze 2 5G, amelyet az elmúlt napokban a közösségi médiában már többször is felbukkant, november 2-án mutatkozik be. Ez a leleplezés a Lava-tól származik az X-en keresztül, ahol bejelentette, hogy a Blaze 2 5G jövő csütörtökön indul Indiában egy online eseményen keresztül, amelyet helyi idő szerint délben (6:30AM UTC) a YouTube-on közvetítenek.

Az indiai mobilgyártó által létrehozott promóciós oldalról kiderül, hogy a Blaze 2 5G hátoldalán kör alakú kamerasziget lesz, az elsődleges kamera pedig 50 megapixeles érzékelőt használ. A kameramodulban egy gyűrűs fény is helyet kapott, de nem világos, hogy az csak kék színben világít-e, vagy több színt is támogat.

A Lava Blaze 2 5G, amelyet az “5G uraként” emlegetnek, három színben lesz kapható, és alul USB-C porttal rendelkezik, amelyet 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó, mikrofon és hangszóró szegélyez.

A Lava nem árult el semmi mást a Blaze 2 5G-ről, de mivel a bevezetés még egy hétig tart, számíthatunk arra, hogy a márka az okostelefon néhány további jellemzőjét fel fogja fedni a bevezető esemény előtt.

(via)

2023.10.26.

Ezeket már olvastad?

+