MojAndroid
(x) hirdetés

A Qualcomm ezen a héten rendezte meg a Snapdragon Summitot, és ahogy az lenni szokott, az okostelefon-gyártók is jelen voltak az eseményen, hogy megszellőztessék a közelgő zászlóshajóik bevezetését. A HONOR egyike azoknak a vállalatoknak, amelyek bejelentették Snapdragon 8 Gen 3 meghajtású telefonjuk terveit.

A HONOR Magic 6 nem csak a legújabb és legjobb Qualcomm chipet hordozza majd, hanem néhány érdekes új technológiát is ígér. Egyik egyedülálló funkciója lehetővé teszi majd a felhasználók számára, hogy a szemükkel nyissák meg az alkalmazásokat. A HONOR ezt Magic Capsule-nak nevezi, és a funkciót “szemkövető alapú multimodális interakcióként” definiálja.

A Magic Capsule demóvideójából kiderül, hogy a HONOR Magic 6 egy iPhone-szerű dinamikus szigetet fog tartalmazni. Ha elég sokáig bámulod a kapszulában futó alkalmazásrészletet, az kibővül az alkalmazás teljes képernyős változatává. Sajnos a HONOR nem részletezte, hogy a felhasználók ezenkívül mit tudnak majd csinálni a Magic Capsule segítségével. Azonban felfedte a Magic 6 néhány egyéb érdekes funkcióját.

A Snapdragon 8 Gen 3 készülékbe épített AI képességeknek köszönhetően a Magic6 egy új, YOYO nevű asszisztenst fog tartalmazni. A digitális segítő a Google Bardhoz hasonló, készüléken lévő Large Language Model (LLM) segítségével nyeri majd erejét.

A felhasználók parancsokat adhatnak majd a YOYO-nak, hogy rövid videókat készítsen a készülékükön tárolt fényképek és felvételek felhasználásával. A felhasználók ezeket a videókat további utasításokkal személyre szabhatják. Őszintén szólva ez a funkció nagyon hasonlít a Google Fotók új Highlight Video funkciójára, de meg kell várnunk, hogy a telefon megjelenésekor másképp működik-e majd.

A HONOR egyelőre nem jelölte meg a Magic 6 globális bevezetésének időpontját.

(via)

(x) hirdetés
2023.10.26.

Ezeket már olvastad?

+