MojAndroid
(x) hirdetés

A Lenovo tegnap tartotta éves Global Tech World rendezvényét, és a keynote egyik kiemelkedő eseménye egy rugalmas pOLED kijelzős koncepciótelefon volt. A készülék a csuklónk köré hajlik, vagy állványként önmagában is megáll, és a Lenovo szerint ez a jövő kéz nélküli élményének kulcsa.

A Motorola nem osztotta meg a készülék részletes specifikációját, de tudjuk, hogy 6,9 hüvelykes képátlóval és FHD+ felbontással rendelkezik, néhány észrevehető keret és szövet hátlap mellett. A készülék egy fém mandzsettára pattintható, hogy feltehetően mágnesek segítségével rögzítve maradjon a csuklón. Úgy tűnik, hogy a felhasználói felület a képernyő beállítása alapján alakítja magát, és a Motorola azt állítja, hogy a rugalmas készülék csuklón való viselése a Razr 40 Ultra aka razr+ és annak 3,6 hüvelykes, teljes Android alkalmazásokat futtató fedőképernyőjéhez hasonló élményt nyújt.

A Motorola bemutatott néhány generatív AI-funkciót is, amelyek kihasználják a forma előnyeit. A MotoAI, amely az új koncepciótelefonon fut, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják háttérképüket és témájukat, amihez pl. lefényképezhetnek egy ruhát, majd AI-generált képeket kapnak, amelyeket háttérképként állíthatnak be.

(via)

2023.10.25.

Ezeket már olvastad?

+