MojAndroid
(x) hirdetés

A Google sokat játszott az AI funkciókkal a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro bemutató eseményén a hónap elején, de ha egy új pletykának hinni lehet, akkor ezeknek az eszközöknek az AI okosságait hamarosan nem más fogja felülmúlni, mint a Samsung.

Az egyelőre meg nem erősített pletyka szerint a koreai vállalat közelgő Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékei “minden idők legokosabb AI-telefonjai” lesznek, egyértelműen megelőzve még a Pixeleket is.

Az S24 sorozat állítólag a ChatGPT-re és a Google saját Bardjára nagyon emlékeztető funkciókkal fog rendelkezni – például azzal a képességgel, hogy néhány megadott kulcsszó alapján tartalmakat és történeteket tud majd létrehozni. A Samsung néhány további AI funkciót is tervezett, mint például a szövegből képet generáló AI, amelyről már az Exynos 2400 lapkakészlet bejelentésekor is beszélt, amely egyes piacokon az S24 sorozatot fogja hajtani. A beszédből szövegbe történő fordítást is fejleszti majd az AI.

A jelentés forrása bátran állítja, hogy a Bixby (igen, Bixby) “emberibb és okosabb beszélgetéseket” fog folytatni veled. Breaking news: a Bixby még mindig létezik, és a jelek szerint sokkal okosab lesz.

Az S24 család a jelenlegi hírek szerint valamikor januárban válik hivatalossá.

(via)

2023.10.24.

Ezeket már olvastad?

+