MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi október 27-én készül leleplezni a 14 és 14 Pro zászlóshajókat, ha hinni lehet az ezzel kapcsolatos legfrissebb pletykáknak. Mivel most már minden eddiginél közelebb vagyunk ehhez a dátumhoz, egyáltalán nem lenne meglepő, ha kiszivárogna a vanília modell teljes specifikációs lapja. Ma pedig pontosan ezt hozzuk el nektek.

Ne feledjétek azonban, hogy a hamis adatlap-szivárgások sajnos az elmúlt években a Weibo-n is előfordultak, és ez is onnan származik. Az infó nem az olyan megbízható szivárogtatóktól származik, mint a Digital Chat Station vagy az Ice Universe, ezért egy jó adag szkepticizmussal kezeljétek, mivel kiderülhet, hogy nem többről van szó, mint egy Xiaomi rajongó képzeletéről.

A Xiaomi 14 állítólag 6,44 hüvelykes Huaxing C8 OLED kijelzővel érkezik, “1,5K” felbontással, 120 Hz-es frissítési frekvenciával és 2800 nit csúcsfényerővel, valamint Dolby Vision támogatással és DCI-P3 színskálával.

A motorház alatt természetesen a Snapdragon 8 Gen 3 csücsül, amelyet a Qualcomm a Hawaii-n megrendezésre kerülő éves rendezvényén tesz hivatalossá, amely idén október 24-től október 26-ig tart.

A Xiaomi 14 állítólag LPDDR5X RAM-mal és UFS 4.0 tárolóval párosul majd. A telefon a hírek szerint 4600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 90 W-os vezetékes, 50 W-os vezeték nélküli és 10 W-os fordított vezeték nélküli töltést. A kamerarendszer egy 50 MP-es OmniVision OV50H OIS-szel ellátott fő fényképezőgépből, egy 50 MP-es ultraszéles és egy 50 MP-es teleobjektívből áll majd.

Nem meglepő módon a készülék kettős sztereó hangszóróval, IR blasterrel és IP68-as por- és vízállósági besorolással rendelkezik majd. Úgy tűnik, hogy van benne egy “2 az 1-ben akusztikus motor” és egy nagy párolgókamrás hűtőrendszer is.

Hamarosan kiderül, hogy igazak voltak-e a most kiszivárgott információk, vagy sem.

(via)

2023.10.17.

Ezeket már olvastad?

+