MojAndroid
(x) hirdetés

Ahogy egyre közelebb kerülünk a OnePlus Open megjelenéséhez, a OnePlus egyre több információt tesz közzé az új összecsukható készülékről. A legújabb előzetes nem csak az eddigi legrészletesebb betekintést enged a készülékre, de különböző kínzási teszteknek is aláveti a telefont.

A OnePlus meghívta a YouTuber Michael Fishert, alias “MrMobile”-t a főhadiszállására, hogy készítsen egy videót az Openről. A korábbi videókhoz hasonlóan itt is minden szögből láthatjuk a készüléket; a vállalat azonban továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy a kameraudvart megmutassa. Újdonság, hogy bekapcsolva láthatjuk a belső kijelzőt.

A piacon jelenleg kapható többi összecsukható készülékkel összehasonlítva a belső kijelző gyűrődése szinte észrevehetetlennek tűnik. Azt is látjuk, hogy a belső kamera a kijelző jobb felső sarkában található.

A belső képernyő mellett rengeteg felvételt kapunk a zsanérról is. A vállalat már korábban is említette, hogy a zsanér 37%-kal kisebb, és 31 darabbal csökkentette a benne lévő alkatrészek számát. A zsanér most már 69 alkatrészből áll, ami csökkenti a bonyolultságot és a súlyt. Emellett vízelvezető lyukakkal rendelkezik a folyadékok számára, és egy olyan anyaggal, amely felfogja a port és a részecskéket, mielőtt azok kárt okoznának.

A videóban az Open-t leejtik, csavarják, összehajtogatják, és még vízbe is merítik. A vállalat nem mondja meg, hogy a telefon vízállósága milyen, de Fisher rámutat, hogy a vízállóságot mérő gépet úgy tervezték, hogy IPX2/IPX4 közötti feltételeket teremtsen. Összehasonlításképpen a Pixel Fold és a Galaxy Z Fold 5 egyaránt IPX8-as védettséget kínál.

A OnePlus Open bejelentése október 19-én lesz.

(via)

2023.10.17.

Ezeket már olvastad?

+