MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi Smart/Mi Band sorozat legendás státuszt ért el az olcsó intelligens viselhető eszközök világában, a megfelelő mennyiségű egészségügyi és aktivitáskövető funkcióval, csábítóan alacsony áron. Nem is beszélve az első és harmadik féltől származó kiegészítőkről és a többhetes akkumulátor-élettartamról. Nézzük meg milyen lett a legújabb modell, a Smart Band 8.

A Band 8 frissített fémkeretet és egy új óraszíj rögzítő mechanizmust kap, amely közvetlenül a nyomkövetőhöz csatlakozik. A Band 8 hátoldalán található rögzítő gombok segítségével a pántok közötti váltáskor egy halk kattanás hallható. Az óra mindig az egyik legkönnyebb fitness tracker, és néhány perc viselés után szinte észre sem veszed, hogy a csuklódon van.

A Smart Band 8 képernyő mérete és felbontása ugyanolyan, mint a Band 7-é – 1,62″-es AMOLED 192 x 490 pixeles, de a Xiaomi 60 Hz-re emelte a frissítési frekvenciát, ami érezhetően jobb a korábbi Mi Bands-ekhez képest. A Band 8 is támogatja az automatikus üzemmódban akár 600 nites csúcsfényerőt, és a Xiaomi végre hozzáadta az automatikus fényerő funkciót is.

A Xiaomi ellátta az új Band 8-at néhány remek kiegészítővel is, ilyen például a zöld kockás mintás borjúbőr óraszíj és a stílusos medálos kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy a Band 8-at divatos kiegészítőként viseld. Az órához vásárolhatunk zöld futóklipszet is, amely a cipőre rögzíthető a részletesebb futásmérésekhez.

A Xiaomi állítása szerint a Band 8 akár 6 napot is kibír az akkumulátorral Always On Display (AOD) üzemmódban és akár 16 napot is tipikus használat mellett.

Ha még többet szeretnél megtudni a Xiaomi újdonságáról, nézd meg partnerünk, a Ren-Tech teszt videóját!

 

2023.10.13.

Ezeket már olvastad?

+