MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor mutatta legújabb okosóráját, a Honor Watch 4 Pro-t. A Watch 4 Pro 1,5 hüvelykes LTPO AMOLED kijelzővel rendelkezik Always-on Display (AOD) funkcióval, stílusos rozsdamentes acélkerettel és eSIM támogatással, valamint LTE csatlakozási lehetőséggel.

A Watch 4 Pro 5ATM vízálló, így alkalmas a medencékben való úszásra, valamint GPS, NFC és Bluetooth 5.2 csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik. A beépített hangszóró és mikrofon lehetővé teszi, hogy közvetlenül a csuklódon keresztül telefonálj, és lehetőséged lesz arra is, hogy zenét streamelj a vezeték nélküli fülhallgatóidra közvetlenül az óráról. Az óra a MagicOS 7.2-es verziójával érkezik.

A Honor az órához egy nyolccsatornás optikai érzékelőt adott, amely segít nyomon követni a pulzusszámot és a SpO2-szintet is. Az óra támogatja az alvás és a stressz követését is, valamint az összes szokásos sportmódot. A Watch 4 Pro 480 mAh-s akkumulátorral büszkélkedhet, amely a Honor állítása szerint akár 10 napig is bírja tipikus használat mellett, eSIM módban pedig 3 napig. Emellett támogatja az akár 4,5 W-os vezeték nélküli töltést is.

A Honor Watch 4 Pro fekete, barna és sötétzöld színben kapható. Az árazás a szilikonszalagos változat esetében 1 599 CNY (220 dollár), míg a bőrből készültekért 200 CNY (27 dollár) dollárral többet kell fizetni. A nyílt értékesítés Kínában október 16-án kezdődik. A Honor egyelőre nem árulta el, hogy az óra globálisan is megjelenik-e majd.

(via)

2023.10.13.

Ezeket már olvastad?

+