MojAndroid
(x) hirdetés

Rengeteg OnePlus 12 pletykát láttunk már, és most egy megbízható kiszivárogtató felfedte az új zászlóshajó telefon kamerájának specifikációit.

A Digital Chat Station a Weibo-n osztotta meg a pletykákat, miszerint a OnePlus 12 egy hármas hátsó kamerarendszerrel érkezik majd, amely fő-, ultraszéles és periszkópos kamerákból áll. A tippadó azonban az egyes kamerák specifikációit is elárulta. Várhatóan a fő kamera egy 50MP f/1.7 IMX966 kamera lesz (1/1.4 hüvelyk, 23mm, OIS), valamivel nagyobb, mint a OnePlus 11 fő fotósa. Eközben az ultraszéles objektív állítólag egy 48MP-es f/2.2 kamera lesz (1/2 hüvelyk, 14mm). A OnePlus 12 periszkóp objektívje vélhetően egy ~3X 64MP-es kamera (f/2.5, OIS, 70mm) lesz, 1/2 hüvelykes Omnivision OV64B érzékelővel.

A tiszta, nagy hatótávolságú zoomot viszont elveszíted, ha nem a ~5X periszkópos kamerát választod. Azonban láttunk már olyanokat, mint az OPPO és a HUAWEI, amelyek ezzel a megközelítéssel nagyszerű gyenge fényviszonyok mellett is tiszteletre méltó nagy hatótávolságú zoomminőséget kínálnak. Ezért kíváncsian várjuk, hogy a OnePlus 12 mire képes ezzel a periszkóp objektívvel.

Nem ez volt az egyetlen OnePlus 12 szivárgás a tippadó részéről, hiszen nemrég azt is állították, hogy a telefon fehér változatban, fényes üveg hátlappal lesz kapható. Akárhogy is, ezek a szivárgások továbbra is egyre tisztább képet festenek arról, hogy mire számíthatunk.

(via)

2023.10.11.

Ezeket már olvastad?

+