MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi már a jogi akadályokat is elhárítja a 14-es sorozat elindítása előtt, és a termékcsalád Pro tagja most kapta meg a 3C tanúsítványát. A 23116PN5BC modellszámú okostelefon támogatni fogja a 120W-os vezetékes töltést, akárcsak két elődje. A 3C-n való megjelenés (Chinese Compulsory Certification) azt jelenti, hogy a telefon átment a kötelező tesztelésen, és újabb lépést tett a debütálás felé.

Már megtudtuk, hogy a Xiaomi 14 90W-os töltéssel érkezik, ami egy frissítés a 13-as sorozathoz képest, de úgy tűnik, a gyártónak nincs gondja azzal, hogy a Pro változat esetében maradjon a 120W-os töltésnél.

A Xiaomi 14-es széria várhatóan novemberben érkezik, napokkal azután, hogy a Qualcomm bejelentette a Snapdragon 8 Gen 3 chipsetet, ami október 24-én fog megjelenni. Kínában november 11-én hatalmas vásárlási ünnep van, az úgynevezett Singles’ Day, és a Xiaomi igyekszik erre az időpontra elérhetővé tenni a telefont, bár a nemzetközi bevezetés még eltarthat egy ideig. Az előző szériának több mint 2 hónapra volt szüksége ahhoz, hogy globálissá váljon, és ugyanerre számítunk a 14-es esetében is.

(via)

2023.09.27.

Ezeket már olvastad?

+