MojAndroid
(x) hirdetés

A Tecno pénteken adja ki második összecsukható készülékét a prémium Phantom márkáján keresztül. Az első a Phantom V Fold névre keresztelt vízszintesen összecsukható volt, ez az új modell egy kagylóhéjú lesz, amely a Phantom V Flip nevet kapta.

A hivatalos eseményt Szingapúrban tartják, de a telefon várhatóan többek között Indiában és Nigériában is megjelenik. Sőt, a nigériai MTN szolgáltató már előrendeléseket is fogad (nos, ezek inkább regisztrációk, mint tényleges megrendelések). Az akció szeptember 27-ig érvényes, vélhetően ekkor kezdődik majd a nyílt értékesítés (legalábbis Nigériában).

Közben a telefon felbukkant egy videóban. A Tecno Phantom V Flip legérdekesebb aspektusa, hogy a vállalat kör alakú kijelzőt rakott a külsejére, amely a kameradudor közepén helyezkedik el. A videóban láthatjuk a látszólag mindig bekapcsolt kijelzőt, valamint egy animált háttérképet és néhány gyorsbillentyűt. Nem biztos, hogy ez a kijelző képes lesz Android-alkalmazások futtatására, mint más flipek, helyette widgetekkel fog működni.

A videóban olyasvalami is látható, amit eddig még nem láttunk – a fő kijelzőt. A jelentések szerint ez 6,9 hüvelykes, FHD+ felbontású, míg a külső kijelző 1,39 hüvelykes, okosóra méretű. A telefont egy Dimensity 1300-as (a Google Play Console adatai alapján) 8 GB RAM és 256 GB tárhely fogja hajtani. A fedőkijelzőt körülvevő két kamera 64MP-es és 13MP-es szenzorral rendelkezik, van benne egy szelfi kamera is.

A Tecno Phantom V Flip holnap mutatkozik be.

(via)

2023.09.21.

Ezeket már olvastad?

+