MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus Openről szóló korai pletykák augusztus végi bejelentést sugalltak. Aztán jöttek a rossz hírek – a kiválasztott képernyőszállítóval (BOE) kapcsolatos problémák késedelemhez (és a Samsung panelekre való átálláshoz) vezettek. Régóta várunk már a OnePlus első összehajtható készülékére, és lehet, hogy még várnunk kell egy kicsit. Mindezek a jelentések Max Jambortól származnak.

A tippmester most egy új dátumot osztott meg az Open leleplezésére: október 19. Ez pontosan egy hónap múlva lesz, és majdnem két hónappal az eredeti (de hivatalosan soha meg nem erősített) cél után.

A OnePlus vezetői részt vettek a TechCrunch Disrupt 2023 eseményén, és megerősítették, hogy a vállalat első összehajtható készüléke “hamarosan” megjelenik, konkrét dátumot azonban nem mondtak, specifikációs részleteket sem, de hamarosan publikálnak majd specifikációkat a OnePlus.com-on, a cég fórumán és közösségi oldalain is.

A OnePlus Open hardvere az Oppo Find N3-on fog alapulni, és ez a kettő valószínűleg felosztja a világtérképet – az Open globálisan megy, a Find N3 Kínában marad (mint a Find N2). Arról még nem hallottunk semmi konkrétumot, hogy az Oppo mikor fogja bemutatni a Find N3-at, de az Open-nel egy időben vagy azzal nagyjából egy időben kell történnie.

A OnePlus globális elérésével, beleértve az olyan kulcsfontosságú piacokat, mint India és különösen az USA, a verseny fel fog pöröni. A Samsung egyetlen összecsukható riválisa az USA-ban a Motorola, és tényleg csak a Galaxy Z Flip-nek jelent kihívást – a vízszintesen összecsukható készülékek nagyon ritkák a globális piacon.

A OnePlus Open/Oppo Find N3 specifikációiért nézd meg ezt a bejegyzést, amely a Digital Chat Stationtől származik. A legfontosabb számok a 7,82″-es belső és a 6,31″-es külső kijelző (utóbbi a szokásos 20:9-es képaránnyal).

(via)

2023.09.21.

Ezeket már olvastad?

+