MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi a Redmi Note 13 Pro sorozat bemutatására készül, és most néhány pikánsabb részletet árult el az esemény előtt. A Redmi hivatalos Weibo oldala szerint a Note 13 Pro sorozatnak lesz egy 16 GB LPPDR5 RAM-mal és 512 GB UFS 3.1 tárolóval rendelkező változata – ezek pedig olyan specifikációk, amelyek általában a prémium és zászlóshajó telefonokhoz, nem pedig a középkategóriásokhoz tartoznak.

A poszt nem árulta el, hogy Note 13 Pro vagy Note 13 Pro+ okostelefonról van-e szó, és joggal feltételezhető, hogy ez utóbbi lesz. Az oldal egy 120W-os gyorstöltésről és 5000 mAh-s akkumulátorról szóló teasert is posztolt, és úgy véljük, hogy ez is a Plus verzióra fog menni, a normál Pro marad a “lassabb” töltési sebességeknél, mint például a 67W.

A telefon előlapja lapos lesz, mindössze 2,27 mm vékony kerettel és egy lyukkal a szelfikamera számára. A legnagyobb kérdés ezen Redmi készülékek körül, hogy mennyibe kerülnének és mikor számíthatunk rájuk a nemzetközi piacon.

Minden eddig kiszivárgott specifikáció és funkció ígéretesnek tűnik, és a Redmi Note 13 Pro készülékek ismét felrázhatják a túlzsúfolt felső-középkategóriás piacot.

(via)

2023.09.21.

Ezeket már olvastad?

+