MojAndroid
(x) hirdetés

A Google számos Android Auto fejlesztést hoz, új funkciókat nyitva meg azon felhasználók számára, akiknek az autójukban az infotainment platform van. Az egyik különösen hasznos újdonság a The Weather Channel alkalmazás. Több mint 100 millió letöltéssel rendelkezik a Play Store-ban, így ez a világ egyik legnépszerűbb online időjárás-szolgáltatása. A Google most az Android Auto felhasználói számára is elérhetővé teszi, hogy navigálhassanak a változó időjárási körülmények között.

Az alkalmazás figyelmezteti a felhasználókat a váratlan időjárás-változásokra, például az esőzésekre, amelyek megszakíthatják az utazásukat. Az Android Auto vezetői óránkénti előrejelzéseket, követési figyelmeztetést és Trip View radart is kapnak, hogy tisztában legyenek az előttük álló időjárási viszonyokkal.

A Google a Zoom és a WebEx By Cisco szolgáltatásait is hozzáadja az Android Auto rendszeréhez, így a felhasználók menet közben is csatlakozhatnak a tervezett megbeszélésekhez. Természetesen ezek csak hangos megbeszélések lesznek, így a sofőrök figyelmét nem vonja el a videótovábbítás.

Az Android Auto bővíti a videó streaming alkalmazások listáját is, és mostantól támogatja az Amazon Prime Video-t. Az alkalmazás már elérhető a Renault, a Polestar és a Volvo Cars kiválasztott autói számára, és hamarosan más márkák is követik. A felhasználók így akkor is nézhetik a Prime Videót, amikor autójuk áll és parkol.

A Google emellett az Egyesült Államokban, Kanadában és Koreában is bevezeti a digitális autókulcs-támogatást egyes Hyundai, Genesis és Kia modellekhez. A több európai országban már elérhető digitális autókulcsok lehetővé teszik az Android Auto felhasználók számára, hogy telefonjukkal nyissák ki, zárják be és indítsák el autójukat. Az olyan kompatibilis készülékekkel, mint a Pixel és a Samsung telefonok, rendelkező sofőrök kihasználhatják a funkció előnyeit.

(via)

(x) hirdetés
2023.09.14.

Ezeket már olvastad?

+