MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei most csütörtökön (szeptember 14-én) egy barcelonai rendezvényen mutatja be új okosóráját. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, a kiszivárgások szerint ez lesz a Huawei Watch GT 4, és két méretben – 41 mm és 46 mm – érkezik majd.

A kiszivárgott képek azt mutatják, hogy a 41 mm-es modell sima keretet, míg a 46 mm-es modell időzített keretet kap. Lehetséges azonban, hogy lesz egy harmadik óra is.

Nézd meg ezt a teaser klipet, amelyet az X-en tettek közzé:

Egy markánsabb háromszöggel a tetején és némi arany díszítéssel, ez eltér a 46 mm-es GT 4 kiszivárgott képeitől (amelyek csak két színváltozatot mutatnak, szürkét és feketét). Ez egy még nem látott színváltozattól kezdve egy teljesen más modellig (talán egy Pro?) bármi lehet.

A MySmartPrice által közzétett állítólagos élő képek a Huawei Watch GT 4 (46 mm) óráról azt sugallják, hogy az órák különböző csuklópántokkal konfigurálhatók. Ezeken a képeken azonban nem látható a harmadik lünetta kialakítása.

Pozitívum, hogy a GT órák olcsóbbak – a GT 4 páros várhatóan 250 és 400 euróba kerül a 41 mm-es és 46 mm-es modellekért, szemben a Watch 4 és 4 Pro 450 és 700 eurójával (ezek csak egy méretben kaphatók). Emellett a GT-k hosszabb akkumulátor-üzemidőt kínálnak, a kiszivárgott adatok szerint a GT 4 modellek esetében akár két hetet is. Támogatni fogják a gyors vezeték nélküli töltést (10-18W), és többféle tokanyaggal készülnek majd, többek között rozsdamentes acél + bőrszíj verzióval és fém tokkal + műanyag szíjjal.

(via)

2023.09.12.

+