MojAndroid
(x) hirdetés

Bár valószínűleg még legalább néhány hónapra vagyunk a OnePlus 12 hivatalos bejelentésétől, a mobiltechnológia világának egyik legtermékenyebb kiszivárogtatójának már volt elég ideje és belső információja ahhoz, hogy  jó minőségű rendereken mutassa be a még meg nem jelent high-end telefon dizájnját, és (részben) hiteltelenítse saját eredeti kiszivárogtatását egy új termékábrázolással.

Így van, Steve Hemmerstoffer, alias Steve H.McFly, alias @OnLeaks ma (a MySmartPrice-szal együttműködve) egy friss képgyűjteménnyel tért vissza, amely állítólag a következő OnePlus zászlóshajó végleges dizájnját mutatja, miután a vállala az előgyártási folyamat során változtatott a készülék hátlapi kameraelrendezésén.

Valószínűleg még az aszimmetria rajongói is úgy érezték, hogy valami hiányzik, és most ez a valami hozzá lett adva a hármas kamera rendszerhez, így a OnePlus 12 eléggé hasonlít az elődjéhez. A készülő készülék hátoldalán található negyedik szenzor célja egyelőre nem világos, míg az első, második és harmadik kamera továbbra is 50, 50 és 64 megapixeles felbontást fog hordozni.

Érdekes módon ez a 64 megapixeles periszkópos teleobjektív úgy tűnik, hogy az első rendereléshez képest megnőtt a mérete, és a teljes Hasselblad logót most egy finom “H” váltotta fel, amely a OnePlus 12 összes hátlapi kamerájának bal oldalán helyezkedik el, nem pedig az elsődleges és másodlagos szenzor alatt.

A LED vaku még mindig elkülönül a többi képalkotó szenzortól és a titokzatos negyedik kameramodul komponenstől, így csak találgatni tudunk, hogy pontosan milyen meglepetéseket rejteget a OnePlus a a 2023 decemberében vagy 2024 januárjában történő bemutató előtt.

Nagy képernyő, nagy akkumulátor

A OnePlus 12 előlapja úgy tűnik, hogy nem tartalmaz semmilyen említésre méltó változást ezeken a Steve Hemmerstoffer által látott, állítólag “előszériás egységképek” alapján készült rendereken, ami még biztosabbá teszi számunkra, hogy a vállalat következő nagy kihívója a legjobb Android telefon címért egy 6,7 hüvelykes, 120 Hz-es frissítési frekvenciájú technológiával ellátott, 2K körüli felbontású, 6,7 hüvelykes kijelzőt fog viselni.

Ez nagyjából megegyezik azzal, amit a OnePlus 11 kínál a képernyő terén, de annak ellenére, amit a MySmartPrice a legújabb cikkének várható specifikációk rovatában felsorol, jó esély van rá, hogy a OnePlus 12 egy lényegesen nagyobb, 5400 mAh-s akkumulátort fog kapni, amely villámgyors, 100 W-os vezetékes és 50 W-os vezeték nélküli töltési képességekkel rendelkezik.

És tudod, mi illik egy extra nagy és extra erős mobilhoz, ami nem meglepő módon a Snapdragon 8 Gen 3 processzorát fogja használni? Így van, néhány élvonalbeli memóriaváltozat, amelyek valószínűleg 12-től egészen 24 GB-ig minden verziót lefednek majd.

Igen, arra számítunk, hogy a OnePlus 12 csúcskonfigurációja (elméleti) multitasking képességeit tekintve a laptopot is maga mögött hagyja, bár az még nem derült ki, hogy a telefon tárhelye megfelel-e majd ennek a bődületes memóriának, akár 1 vagy akár 2 TB-os méretben.

Persze vannak (más) dolgok is, amiket nem tudunk vagy nem tudunk megjósolni erről a még kissé távoli termékről, de számíthatunk egy 32 megapixeles előlapi kamerára is, illetve szint biztos, hogy a telefon Android 14 alapú OxygenOS 14-es debütál majd.

(via)

2023.09.08.

Ezeket már olvastad?

+