MojAndroid
(x) hirdetés

Egy új szivárogtatás felfedi a Pixel 8 család európai árazását, és a tárolási opciókat is, és természetesen a színválaszték is publikus lett. Ahogy várható volt, a Pixel 8 és 8 Pro valószínűleg drágább lesz, mint elődeik.

Az áremelkedés persze elég jelentős, ha bízhatunk a forrásban. A Pixel 8 128 GB-os tárhellyel 874 eurót kérnek majd érte 23%-os áfával, míg a 256 GB-os változat 949 euróra megy fel. A Pixel 7 a megjelenéskor 650 euróról indult. A Pixel 8 Pro a pletykák szerint 1235 euróról indul a 128GB-os változatért, a 256GB-os iterációért pedig 1309 eurót kérnek majd. Az 512 GB-os modellért még magasabb, 1461 eurót kell majd fizetni. Csak összehasonlításképpen: a Pixel 7 Pro 900 eurós áron indult.

Őszintén szólva, ezek az áremelkedések kissé abszurdnak hangzanak, ezért mint minden szivárogtatást, ezeket az információkat is a helyükön kell kezelni.

A színválasztékra vonatkozó információk viszont megbízhatónak tűnnek. A kisebbik Pixel a Hazel, Obsidian, Rose és Mint színekben érkezik majd, míg a Pro modell Bay, Obsidian, Porcelain és Mint színben.

Néhány, a duóval kapcsolatos friss pletyka szerint a Google a Night Sight videót készíti elő a fotókhoz való Night Sight kiegészítésére, így érdekes lesz látni, hogy a végül mivel rukkolt elő. A pletykák pedig miszerint a telefonok csak eSIM-esek lesznek, nem bizonyultak igaznak, így a fizikai SIM-kártya tálca egyelőre marad.

(via)

2023.09.04.

Ezeket már olvastad?

+