MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor a TIME magazinnal együttműködve tart keynote-ot az idei IFA-n. Az előadás “a technológia, a divat, a fenntarthatóság és az életmód konvergenciáját” vizsgálja majd, és egy divatikonokból álló panel fogja vezetni.

Az előadók között lesz Giles Deacon (a Giles Deacon Group divattervezője), Bram Van Diepen (a BURBERRY Menswear tervezési igazgatója) és Anne-Marie Tomchak (újságíró, műsorvezető és a Vogue korábbi szerkesztője). Hozzájuk csatlakozik Lola Ogunnaike, a Time márkaszerkesztője.

A Honor IFA keynote-jának teaserje alapján két új összecsukható készüléket várunk. Az egyik a Honor Magic V2 lehet – a vállalat elárulta, hogy felgyorsítja az európai bevezetést, ezenkívül debütálhat egy slim és/vagy lite modell, illetve akár a Magic Vs 2 is.

De van egy másik lehetőség is. A Honor említette, hogy fontolgatja egy flip telefon elkészítését, de azt szeretné, ha az különleges lenne.

Az összehajtható készülékek világában van egy megosztottság – a vízszintes összehajtható készülékeket a termelékenység, a flip összehajtható készülékeket a divat alapján reklámozzák. Így nem is olyan furcsa, hogy divatszakértőket hívnak meg egy technológiai bemutatóra. Ez azonban lehet, hogy csak egy koncepcióeszköz lesz, nem pedig egy kiskereskedelmi forgalomban kapható termék.

Mivel a vállalatnak  eddig sikerült titokban tartania a terveit, péntekig várnunk kell, hogy kiderüljön, milyen terméken dolgozik a Honor.

(via)

2023.08.30.

Ezeket már olvastad?

+