MojAndroid
(x) hirdetés

A TCL, a funkciókban gazdag telefonok, tabletek és összekapcsolt eszközök kijelzőiben zászlóshajó vállalat bemutatja az új NXTPAPER okostelefonjait.  A TCL 40 NXTPAPER és a TCL 40 NXTPAPER 5G a világ első és egyetlen okostelefonjai, melyek forradalmi, színes, papírhoz hasonló vizuális élményt kínálnak.    

A NXTPAPER telefonok piacra dobása egy újabb fontos lépés a TCL elkötelezettségét illetően, hogy a szem kényelmét biztosító képernyőkkel járjanak a vásárlók kedvében. A TCL NXTPAPER saját fejlesztésű színes, elektronikus papírszerű kijelző technológiája rengeteg elismerést kapott a felhasználóktól és a szakértőktől egyaránt. Eddig csak a kiválasztott TCL tableteken és laptopokon elérhető opciót hamarosan már egy kiváló Android okostelefon részeként tehetünk zsebre.   

“2023 fontos mérföldkövet jelent a TCL küldetésében, hogy a NXTPAPER kijelzőt versenyképes áron világszerte elérhetővé tegyük” – mondta el Aaron Zhang, a TCL Communication ügyvezető igazgatója. “A szem kényelmét és a modern technológiás, mégis papírszerű élményt biztosító termék is hangsúlyozza a „Display Greatness” elképzelésünket. A TCL-nél továbbra is figyelünk vásárlóinkra, innovációinkkal és termékkínálatunk folyamatos fejlesztésével igyekszünk minden igényüket kielégíteni”.   

Könnyebb megtekintés a TCL NXTPAPER telefonokkal

A legújabb NXTPAPER okostelefonok a TÜV által tanúsított szemvédelemmel és hardverrel rendelkeznek a káros kékfény csökkentése érdekében. A telefon egész nap kényelmes, papírhoz hasonló élményt nyújt. Ezen felül, a beépített érzékelő az időponttól és a környezeti körülményektől függően automatikusan beállítja a kijelző fényerejét és a színhőmérsékletet, így éjszaka is biztosítja a vizuális élményt, miközben minden elé helyezi a szemvédelmet.      

A tükröződésmentes, TÜV tanúsítvánnyal rendelkező okostelefon kijelzője papírszerű, matt hatást eredményez. Az ujjlenyomatnak ellenálló funkcióval még kényelmesebb az olvasás akár egész nap a szabadban. A színes elektronikus kijelző különleges NXTPAPER kezelői felülettel érkezik, ezáltal a használók kedvük szerint választhatnak a színes manga vagy a fekete-fehér film közül.     

Lenyűgöző szórakozás, határtalan kreativitás – TCL 40 NXTPAPER

A szórakozást és a kreativitást szem előtt tartva, a szem kényelmét védő TCL 40 NXTPAPER okostelefon 6.78” FHD+ NXTPAPER kijelzővel, duál hangszóróval és 3D DTS hangzással érkezik a lenyűgöző audio-vizuális élmény érdekében. Az okostelefon 32 MP szelfi kamerája egyetlen kattintással megragad minden fontos részletet és pillanatot. A sokoldalú 50 MP hátsó tripla kamerarendszer 5 MP ultraszéles kamerájával és 2 MP makró érzékelőjével könnyedén készíthetők kristálytiszta tájképek, portrék.    

Legyen szó jegyzetelésről, vázlatkészítésről vagy csak az elvégzett feladatok kipipálásáról, az elképesztő, papírszerű élmény még autentikusabb a TCL 40 NXTPAPER kompatibilis T-tolljával. A vékony, 7,89 mm kialakítású és a stílusos 2D borítású készülék kényelmesen kézben tartható. 256 GB tárhellyel és 8 GB RAM-mal büszkélkedhet a további 8 GB virtuális RAM bővítés lehetőségével, ami a legjelentősebb ebben az árkategóriában, ennek köszönhetően a hatékonyságot növelve lehet egyszerre több feladatot is végezni.      

Páratlan sebesség, kompromisszumok nélküli multitasking – TCL 40 NXTPAPER 5G

A TCL 40 NXTPAPER 5G kivételes szemkényelmet és villámgyors 5G kapcsolatot biztosít, így útközben is gyorsan elvégezhető akár több feladat is. A kiemelkedő 6.6″ HD+ NXTPAPER kijelző a papírszerű megtekintési élménnyel és a NXTPAPER felhasználói felületével ideális választás a hosszabb ideig tartó olvasáshoz és dokumentumkezeléshez. A 256 GB tárhely 6 GB RAM még 6 GB RAM-mal bővíthető a feladatok egyidejű kezeléséhez és a hatékony munkavégzéshez.   

A készülék sokoldalú hátoldali kamerarendszerrel van felszerelve, amihez egy 50 MP elsődleges kamera, egy 2 MP mélységérzékelő és egy 2 MP makró szenzor tartozik. Az intuitív AI kamera minden képet professzionális minőségű fotóvá alakít. Az AI színes videó mód még nagyobb hatást eredményez, hiszen az egyedi funkció a videó hátterét fekete-fehérré változtatja, miközben a videó fő témája színes marad. A 8 MP elülső kamera a kiváló minőségű videókonferenciája nem csupán a vállalkozások igényeit elégíti ki, de a magánszemélyekét is.

Elérhetőség és ár

  • TCL 40 NXTPAPER: € 199 – először Európában lesz kapható szeptembertől.
  • TCL 40 NXTPAPER 5G: €249 – először Európában lesz kapható októbertől.

Az árak országonként eltérhetnek.  

2023.08.29.

Ezeket már olvastad?

+