MojAndroid
(x) hirdetés

Egy új, általában megbízható forrásból származó pletyka szerint a Galaxy S23 FE szeptemberben fog megjelenni. Ez egyezik a korábban pletykált “Q3” megjelenési időkerettel, ami júliustól szeptemberig tart, így bár igazán szorosra vágja, a Samsung még mindig bőven benne van ebben az ablakban.

A készülék specifikációi is kiszivárogtak ismét. A legtöbb területen az Exynos 2200 SoC fogja hajtani, de az Egyesült Államokban helyette a Snapdragon 8 Gen 1 kapja meg. A telefon 6,4 hüvelykes FHD+ 120 Hz-es Dynamic AMOLED képernyővel, hármas hátsó kamerarendszerrel, egy 50 MP-es fő OIS-szel, egy 8 MP-es ultraszéles, és egy 12 MP-es teleobjektívvel, egy 10 MP-es szelfikamerával és egy 4500 mAh-s akkumulátorral rendelkezik majd, amely támogatja a 25W-os vezetékes töltést.

A Galaxy S23 FE a megjelenésekor Android 13 operációs rendszert fog futtatni One UI 5.1-el, és természetesen megkapja a Samsung szokásos szoftveres támogatási ígéretét, amely négy év nagy Android-frissítéseket és egy plusz egy év biztonsági javításokat tartalmaz.

Magától értetődik, hogy ez lesz minden idők legolcsóbb S23-as modellje, de az még kérdéses, hogy mennyivel lesz olcsóbb az S23-hoz és az S23+-hoz képest.

(via)

2023.08.24.

Ezeket már olvastad?

+