MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor szeptember 1-jén, az IFA ideje alatt Berlinben tart egy rendezvényt, ahol a Magic V2 globálisan debütál majd. A szivárogtatók kiderítették, hogy több összecsukható készülék is megjelenhet az eseményen – az egyik a Magic V2 Lite lesz, amely Snapdragon 8+ Gen 1 chipkészlettel és alacsonyabb árcédulával, a várakozások szerint 700 dollár körüli áron debütálhat.

@RODENT950 szerint a Magic V Slim is úton van, ami egy még vékonyabb, függőleges zsanérral ellátott modell lesz, Kínában a MIIT-nél már hitelesítették is “Victoria” kódnéven.

A Honor dolgozik egy kagylóhéj stílusú összecsukható készüléken is, de a vállalat még nem áll készen a végleges termékkel, mivel elmondása szerint a készüléknek “ki kell tűnnie a tömegből”. A kiszivárogtató a Magic 6, Magic 6 Pro, Magic 6 Ultimate és Magic OS 8.0 készülékeket is megemlítette, anélkül, hogy elmondta volna, tudnak-e valamit az új zászlóshajókról és az UI-ról.

A fent említett telefonok többségével kapcsolatban kevés lehet az információ, de legalább a zászlóshajó Magic V2-ről már többet tudunk: viszonylag vékony készülék és könnyű is – elég kompakt egy ilyen nem kompakt formájú készülékhez képest.

Rengeteg memóriával, a legújabb Snapdragon 8 Gen 2-vel érkezik, ami azt jelenti, hogy felkavarhatja az állóvízet az összehajtható készülékek piacán, feltéve, hogy a Honornak sikerül a Samsunghoz hasonlóan globális szinten marketingköltekezésben is felvennie a versenyt.

(via)

2023.08.16.

Ezeket már olvastad?

+