MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei várhatóan valamikor idén ősszel dobja piacra a Mate 60 sorozatot, és most először pillanthatunk rá kiszivárgott fotóknak köszönhetően, amelyek a kínai Weibo közösségi médiaplatformon keringenek. Az új felvételek a Mate 60-at ábrázolják, amely kéttónusú hátlapot visel, felső felén látszólag matt üveg, míg az alsó része fémből készült. A korábban kiszivárgott kör alakú kamerasziget továbbra is jelen van három kamera kivágásával.

A korábbi pletykák szerint a Mate 60 1220p felbontású és 120Hz-es frissítési frekvenciájú OLED kijelzőt kap. Az érdekesebb rész az, hogy a Huawei a hírek szerint a Mate 60-at egy pille alakú kivágással dobja piacra, amely a kettős előlapi kameráknak és a 3D ToF szenzoroknak ad otthont.

Az Apple Dynamic Island-hez hasonló új szoftveres megvalósításokat is láthatunk majd, ami jó módja lenne a Harmony OS 4 új Live Window funkciójának népszerűsítésére. A Huawei a pletykák szerint a SMIC mellett saját 5G chipsetjén is dolgozik, és a Mate 60 sorozat lehet az első olyan készülék, amely az újonnan kifejlesztett 5G SoC-ket használja.

(via)

2023.08.14.

Ezeket már olvastad?

+