MojAndroid
(x) hirdetés

Az összecsukható telefonok az eddigi legjobb évüket élik. Most úgy tűnik, hogy az Oppo Find N3 Flip is hamarosan megjelenik, új kamerakialakítással, de ugyanazzal a külső kijelzővel, amit az elődnél is láthattunk.

Az Oppo első összecsukható flip-telefonját, a Find N2 Flipet tavaly év végén jelentették be, amely akkor eléggé úttörő ajánlatnak számított. A készülék február-márciusban jelent meg a globális piacon, 3,26 hüvelykes fedlapos kijelzővel, amely minden más akkoriban elérhető modellnél jobb képességű volt, szilárd kamerával, jó hardverrel és remekül konfigurált szoftverrel. Néhány hónappal később azonban az Oppo “előnye” némileg elpárolgott. A Motorola Razr visszatérése és a Samsung Galaxy Z Flip 5 új megjelenése minden eddiginél nagyobb és jobb képességű külső kijelzővel rendelkező összecsukható telefonokat kínál.

Az Oppo Find N3 Flip esetében úgy tűnik, hogy a vállalat semmit sem fog változtatni ezen a külső kijelzőn. A PriceBaba által megosztott új vázlat a Find N3 Flipről azt mutatja, hogy a dizájn ugyanazzal a kijelzőformával és teljes mérettel, de mellette egy új kameramodullal rendelkezik. A két különálló kivágás helyett egyetlen kör alakú modul található három kameraérzékelővel. A vaku a körön kívül helyezkedik el, és Hasselblad márkajelzés is van rajta. Ezen kívül nem úgy tűnik, hogy a dizájn sokat változna. Egy korábbi kiszivárgás is erre utalt, de abban nem szerepelt a frissített kamerakialakítás.

Nem kell azonban sokáig várnunk, hogy kiderüljön az igazság. Ez a legújabb jelentés azt állítja, hogy az Oppo már ebben a hónapban piacra dobja a Find N3 Flip-et, legalábbis Kínában. A globális megjelenés sincs túl messze, szeptemberben érkezik. Ez sokkal korábban van, mint vártuk, mivel az Oppo általában az év vége felé szokott új hajtogatható készülékeket bejelenteni.

(via)

2023.08.14.

Ezeket már olvastad?

+