MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi tavaly októberben dobta piacra a Redmi Padot a Redmi termékcsalád első táblagépeként, amelyhez hamarosan egy SE modell is csatlakozik. A Xiaomi egyelőre semmit sem árult el a Redmi Pad SE-ről, de a legújabb szivárgás nem sok mindent hagy a képzeletre, hiszen a tablet specifikációját, árát és dizájnját is elárulja.

A kiszivárgott képeken a Redmi Pad SE három színben – szürke, zöld és lila – látható. A tablet egy 11″-os FullHD+ LCD kijelző köré épül, 90 Hz-es frissítési frekvenciával, 400 nits csúcsfényerővel és 207 ppi pixelsűrűséggel. Két kamerával rendelkezik – egy 5MP-es f/2.2-es egységgel az előlapon és egy 8MP-es f/2.0-s egységgel a hátlapon. A táblagép támogatni fogja a FocusFrame funkciót, amely automatikusan követi a témákat videohívás közben, és középre állítja őket.

A Redmi Pad SE a Snapdragon 680 SoC-t kapja a motorháztető alá, 4GB RAM-mal és 128GB tárhellyel. Android 13 alapú MIUI for Pad-et fog futtatni a dobozból, és egy 8000 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely USB-C porton keresztül akár 10 W-os teljesítményen keresztül veszi az áramot, és akár 21 órányi megszakítás nélküli videolejátszást és 12 órányi folyamatos játékot kínál.

A forrás azt állítja, hogy a Pad SE fém unibody kialakítású lesz és 478 g-ot nyom majd. 7,36 mm vastag lesz és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik majd. A tablet Wi-Fi és Bluetooth 5.0 csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik majd, de LTE támogatás és ujjlenyomat-olvasó nem lesz rajta, ami aligha meglepő, hiszen a vanília modell sem rendelkezett ezekkel. A Pad SE azonban kompatibilis lesz a Redmi Stylus for Pad készülékkel. A renderek megerősítik a négy hangszóró jelenlétét, a Dolby Atmos támogatást és a microSD kártyahelyet a tárhelybővítéshez.

A Redmi Pad SE ára Európában 190 euró körül lesz, ami várhatóan kevesebb, mint a Redmi Pad európai ára (279 euró) a 3 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel rendelkező alapmodell esetében.

(via)

2023.08.11.

Ezeket már olvastad?

+