MojAndroid
(x) hirdetés

A OnePlus augusztus 16-án mutatja be az Ace 2 Pro-t Kínában, és most kiderült, hogy szupergyors 150 W-os SuperVOOC S töltéssel rendelkezik majd. Ez 99%-os hatékonyságú, és a vállalat szerint mindössze 17 perc alatt képes teljesen feltölteni az 5000mAh-s akkumulátort.

A SuperVOOC S-t házon belül fejlesztették ki, és úgy tervezték, hogy kíméletes legyen az akkumulátorral. A telefon 4 éves akkumulátor-élettartamot hirdet (ez feltehetően azt jelenti, hogy az akkumulátor 4 év használat után is legalább 80%-os kapacitással rendelkezik majd). A telefonhoz egy 150 W-os GaN töltő és egy USB C-C kábel is jár majd. A SuperVOOC S üzemmód mellett ez a tápegység az USB Power Delivery szabvány segítségével 45W teljesítmény leadására is képes, így más hordozható eszközökhöz, többek között laptopokhoz is használható.

Érdekesség, hogy a OnePlus Ace 2 Pro az első olyan telefon a cégtől, amely támogatja az alternatív UFCS protokollt – Universal Fast Charging Specification -. Az UFCS kifejlesztését a Kínai Információs és Kommunikációs Technológiai Akadémia vezette az Oppo, a vivo, a Xiaomi és a Huawei vállalatokkal partnerségben, hogy némi kompatibilitást teremtsenek a saját fejlesztésű gyorstöltési megoldásaik között.

Figyeljük a OnePlus Weibo fiókját, hogy többet tudjunk meg az Ace 2 Pro-ról. A hivatalos leleplezésre jövő héten (szerdán) kerül sor.

2023.08.09.

+