MojAndroid
(x) hirdetés

A Hyundai és a Qualcomm 2011 óta dolgozik együtt, így legújabb partnerségi megállapodásuk nem jelent nagy meglepetést. A két vállalat mostantól célzottan járművek fejlesztésén fog dolgozni, a Qualcomm pedig az infotainmentért lesz felelős.

A célzottan épített járművek olyan típusú járművek, amelyeket speciális célokra gyártanak a közlekedési ágazatban, a logisztikában, az egészségügyben és más kereskedelmi tevékenységekben. A Qualcomm a Snapdragon Automotive Cockpit platformjait fogja integrálni a fedélzeti összekapcsolt és intelligens felhasználói élmény érdekében.

A technológiai óriás szerint a legújabb generációs Snapdragon Automotive Cockpit platformok az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében lettek optimalizálva, miközben továbbra is nagyszerű grafikát, hangot és általános multimédiás élményt nyújtanak. A vállalat AI Engine és a gépi tanulási integrációi olyan funkciókat támogatnak, mint a virtuális asszisztencia, az adaptív emberi interfészek, és még a természetes nyelvet is képesek felismerni a hangutasításokhoz.

A Qualcomm infotainment rendszerével felszerelt autók emellett időben történő szoftverfrissítésekben és zavartalan kapcsolódási lehetőségekben is részesülhetnek. A rendszer támogatja a kettős SIM-képességet a jobb helymeghatározási szolgáltatások és a segélyhívások érdekében. Emellett a szoftver felhőalapú integrációt kínál a vállalatok számára, hogy nyomon követhessék flottájukat és kezelhessék az említett járműveket.

(via)

(x) hirdetés
2023.08.04.

Ezeket már olvastad?

+