MojAndroid
(x) hirdetés

A Xiaomi a hónap elején megerősítette, hogy a Mix Fold 3 augusztusban érkezik, és ez lesz az első készülék, amely egy új gyártósoron épül, továbbfejlesztett kialakítással, hogy biztosítsa az összehajtható test szilárdságát.

Ma a vállalat hivatalos Weibo profilja ismét megerősítette a bejelentést, és hozzátette, hogy a Xiaomi és a Leica új megoldást fejlesztett ki egy “optikai teljes fókuszú négykamerás optikai rendszerre”. Ez azt jelenti, hogy a Mix Fold 3 a két elődjénél látott három helyett négy kamerával rendelkezik majd.

Jelenleg csak a vivo és a Huawei rendelkezik négy kamerával a hátlapon, és mindkettőnél ugyanaz a kombináció, amit a Xiaomitól várunk – széles, ultraszéles és 2 teleobjektíves kamera, az egyik mögött egy periszkóplencsével. A Xiaomi megvalósításának specifikációjáról azonban még nem közöltek részleteket.

A Xiaomi Mix Fold 2 volt a legvékonyabb összehajtható a megjelenésekor, míg a Mix Fold volt az első ilyen készülék 67W-os gyorstöltéssel. A Xiaomi egy dolgot még nem tett meg a Fold szériával, mégpedig a nemzetközi bevezetésüket, és reméljük, hogy most a harmadik széria jó alkalom lesz erre, még ha a korábbi pletykák szerint ez nem is fog megtörténni.

(via)

2023.07.28.

Ezeket már olvastad?

+