MojAndroid
(x) hirdetés

A tegnapi nap nagy nap volt a Samsung számára. A koreai vállalat egy hatalmas eseményen mutatta be a Galaxy Z Fold5, a Galaxy Z Flip5, a Galaxy Watch6 családot és a Galaxy Tab S9 termékcsaládot, mindezt hazai pályán tartották.

A OnePlus sem akart kimaradni a reflektorfényből, ezért a Samsung bemutató eseményére az alább látható tweet-tel reagált.

Ez megerősíti a OnePlus első összecsukható készülékének nevét. OnePlus Open lesz a neve, ahogyan azt a legutóbbi pletykák is említették. A “Fold” használata a tweetben azt is tudatja velünk, hogy a OnePlus Open a Samsung Galaxy Z Fold5-ösével fog versenyezni frontálisan, nem pedig a Flip5-tel – máskülönben az lett volna, hogy “mi nyitunk, amikor mások hajtogatnak”, nem igaz?

Mindenesetre a OnePlus Open várhatóan egy augusztus végi New York-i eseményen kerül bejelentésre. Néhány kiszivárgott CAD-alapú renderelésen már láttuk, és érdekes módon pontosan úgy néz ki, mint amilyennek egy kiszivárgott vázlatrajz mutatta a készülő Oppo Find N3-at. Nem lenne meglepő, ha a OnePlus Open szolgálna a Find N3 nemzetközi változataként, amely maga várhatóan továbbra is kizárólag a kínai piacon marad majd.

A korábbi kiszivárgások és pletykák szerint a OnePlus Open 6,3 hüvelykes AMOLED borítóképernyővel rendelkezik majd, FHD+ felbontással és 120 Hz-es frissítési frekvenciával, valamint egy 20 MP-es szelfikamerával egy lyukas kivágáson belül. A fő képernyő egy 7,8 hüvelykes LTPO AMOLED lesz, valószínűleg 1900 x 2100-as felbontással és 120 Hz-es frissítési frekvenciával. A szelfikamerája a pletykák szerint 32 MP-es lesz.

A telefont a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 chipsetje fogja meghajtani, akár 16 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel párosítva. A fő- és ultraszéles kamerák a pletykák szerint megegyeznek a OnePlus 11-ben találhatóakkal, míg a harmadik modul egy 64 MP-es telefotó kamera lesz. A telefon 4800 mAh-s akkumulátorral és 67W-os gyorstöltési támogatással rendelkezhet.

(via)

 

2023.07.27.

Ezeket már olvastad?

+