MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung németországi ügyfélszolgálata szerint a koreai vállalat augusztus 2-án adja ki a One UI 6.0 bétaverzióját, amely az Android 14-en alapul, a Galaxy S23 család számára. Majd augusztus 9-én, tehát pontosan egy héttel később a Galaxy A34 5G és a Galaxy A54 5G is megkapja.

Jó látni, hogy a Samsung nem feledkezik meg a legkelendőbb középkategóriás készülékeiről, amikor ezekről a béta kiadásokról van szó, és nem csak a csúcskategóriás modellekre koncentrál. Természetesen a csúcskategóriás modellek továbbra is lefedettek, és ahogy az várható volt, továbbra is ők állnak az első helyen a sorban, de mindössze egy hetet kell várni arra, hogy a középkategóriás modellek megkapják a bétát, ami egyáltalán nem rossz.

A One UI 6.0 béta eredetileg úgy volt, hogy július harmadik hetében indul, de most úgy tűnik, hogy körülbelül egy hetet késik.

Mielőtt a One UI 6.0 eléri a végleges kiadást, a Samsungnak még ki kell adnia a One UI 5.1.1-et is. Ennek a verziónak a béta verziója a hónap elején ment ki a Galaxy Z Fold4 és a Galaxy Tab S8 családhoz, és most, hogy a Galaxy Z Fold5, Z Flip5 és Tab S9 sorozat már hivatalos és a skin ezen iterációját futtatja, feltételezzük, hogy a Samsung régebbi készülékei is hamarosan megkapják a frissítést.

(via)

2023.07.27.

Ezeket már olvastad?

+