MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung bejelentései folytatódnak a Galaxy Watch6 és a Watch6 Classic-al, az utóbbi a várakozásoknak megfelelően forgó lünettával debütál, amely egy év kihagyás után tért vissza. Mindkettő két méretben érkezik, és minden változatban van LTE opció eSIM modullal.

A Galaxy Watch6 számos fejlesztést tartalmaz a Watch5-höz képest. Az új sorozat minimalista, megfizethetőbb tagja nélkülözi a forgatható lünettát, de így is rendelkezik az összes új funkcióval. Az új óra valójában valamivel kisebb, mint elődje, 44 mm-es és 40 mm-es formátumban érkezik. A vékonyabb keretnek köszönhetően azonban a képernyők valójában valamivel nagyobbak, 1,5″, illetve 1,3″ méretűek.

A kijelzők a Watch6 Classic esetében is ugyanazok, bár a forgatható lünettával ellátott változat 47 mm-es és 43 mm-es méretben kerül forgalomba. Minden Galaxy Watch6 viselhető készülék Super AMOLED képernyővel rendelkezik, teljes színű AOD-val és zafírkristály védelemmel a tetején.

Ezek a viselhető eszközök új Exynos W930 chipkészlettel érkeznek. Továbbra is kétmagos CPU-val érkezik, de a csúcs órajele most 18%-kal magasabb, 1,4 GHz-es. A RAM szintén 33%-kal nőtt, 2 GB-ra, 16 GB belső tárolóval.

A legnagyobb előrelépés, amit a Samsung a Watch6 sorozatban bevezetett, valójában a szoftveres oldalon történt. A bőrhőmérséklet-érzékelőknek és a pulzusmérőnek köszönhetően a viselhető eszközök mélyebb betekintést nyújtanak az alvásba. A vállalat azt is büszkén jelentette be, hogy a viselhető eszközök az egyetlenek a piacon, amelyek támogatják a teljes egészségmegőrző csomagot – EKG, pulzusszám és HR riasztás, vérnyomás, menstruációs ciklus előrejelzés és esésérzékelés.

A Watch6 támogatja a Samsung Wallet-t (azokban az országokban, ahol ez elérhető), és a beépített térkép segítségével távoli kamerakapcsolóként vagy a tulajdonos telefonjának megtalálására is használható. Mivel van WearOS, a viselhető eszközök támogatják a Google és a harmadik féltől származó alkalmazásokat.

A Watch6 és a Watch6 Classic 425 mAh-s akkumulátorral rendelkezik a nagyobb méreteknél (44 mm-es vanília vagy 47 mm-es Classic) és 300 mAh-s akkumulátorral a kisebbeknél (40 mm-es vanília és 43 mm-es Classic). A készülékek IP68-as tanúsítvánnyal is rendelkeznek, 50 méterig (5ATM) vízbe meríthetők, és MIL-STD-810H minősítéssel rendelkeznek.

A Samsung Galaxy Watch6 grafit (mindkét méret), ezüst (csak 44 mm) és arany (csak 40 mm) színekben kapható. Az előrendelések ma, július 26-án indulnak, az órák pedig augusztus 11-én lesznek kaphatók.

(via)

2023.07.26.

Ezeket már olvastad?

+