MojAndroid
(x) hirdetés

A Spotify a legújabb streaming szolgáltatás, amely bejelentette, hogy áremelést hajt végre. A világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása, amely több mint 200 millió prémium előfizetővel büszkélkedhet, hamarosan egy kicsit többe fog kerülni.

A Spotify Premium Single mostantól 10,99 dollárba kerül az Egyesült Államokban, 10,99 euróba Franciaországban és 10,99 fontba az Egyesült Királyságban. A Premium Student ára 5,99 dollárra/ 5,99 euróra ugrik, míg az Egyesült Királyságban továbbra is 5,99 font marad. A Premium Duo csomag ára $14,99/€14,99/£14,99 lesz, míg a Premium Family csomag ára $16,99/€17,99/£17,99 lesz. Az új árszintek már megjelennek a Spotify regisztrációs oldalain, míg a meglévő előfizetők egy hónapos türelmi időt kapnak az új árazás életbe lépése előtt.

A Spotify azt állítja, hogy az új áremelések fő oka a változó piaci környezet, valamint az innováció és a rajongók és művészek számára nyújtott értékteremtés szükségessége. A Spotify még mindig nem közölt árinformációkat a Spotify Hi-Fi névre keresztelt veszteségmentes streaming-csomagjáról.

A Spotify Premium áremelést kapó országok teljes listája a következő:

Brazília, Kanada, Chile, Kolumbia, Costa Rica, Ciprus, Dánia, Ecuador, Észtország, Spanyolország, Finnország, Franciaország, Egyesült Királyság, Görögország, Guatemala, Hongkong, Horvátország, Indonézia, Írország, Finnország, Franciaország, Görögország, Guatemala, Hongkong, Horvátország, Indonézia, Izrael, Izland, Olaszország, Litvánia, Luxemburg, Lettország, Monaco, Montenegró, Észak-Macedónia, Málta, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Új-Zéland, Peru, Portugália, Szerbia, Svédország, Szingapúr, Szlovénia, Szlovákia, San Marino, Thaiföld, Törökország, Egyesült Államok és Koszovó.

Bár egyelőre mi kimaradtunk, a környező országokból tekintve biztosak lehetünk benne, hogy hamarosan nálunk is emelni fog a Spotify.

(via)

2023.07.25.

Ezeket már olvastad?

+