MojAndroid
(x) hirdetés

A Sony tavaly szeptemberben mutatta be az Xperia 1 IV készülékét, így lassan várhatjuk az Xperia 5 V megjelenését. Szerencsénkre a Reddit felhasználó JB2unique megosztott egy hivatalosnak tűnő promóvideót a következő generációs Xperia 5 telefonról.

A videón az Xperia 5 V felfrissített dizájnja látható, amely a hátlapon dupla kamerával rendelkezik. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy az Xperia 5 V széles és ultraszéles kameraelrendezéssel büszkélkedhet, viszont nem lesz teleobjektív modult, amely mind a négy elődjén jelen volt.

A készülék előlapja szinte teljesen megegyezik az Xperia 1 IV készülékével, és azt is megerősítették, hogy a készülő készülék megtartja a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót. A készülék legalább három színben lesz kapható, amelyek a videó vége felé láthatóak – fekete, fehér és kék színben.

Az Xperia 5 V-ről eddig csak annyit tudunk egy Geekbench tesztnek köszönhetően, hogy Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlettel és 16 GB RAM-mal lesz felszerelve, valamint a készülék támogatni fogja a 33W-os gyorstöltést.

(via)

2023.07.25.

Ezeket már olvastad?

+