MojAndroid
(x) hirdetés

A Huawei augusztusban fogja hivatalosan bejelenteni a HarmonyOS 4.0-t, a vállalat ezt most erősítette meg egy Weibo-posztban. A kép néhány ArkTS kódot ábrázol, és a “What to expect in August” feliratot adja vissza, valamint egy nagy “4” számjegy a jövő hónapra utal, amikor is az éves HDC (Huawei Developers Conference) kerül megrendezésre.

Korábbi teaserek már sugallták az augusztus 4-ét, a dátummal és a verzióval egyezően.

A HarmonyOS a Huawei házon belüli operációs rendszere, amelyben az okostelefon áll az egész ökoszisztéma középpontjában. A hónap eleji teaserek szerint az új verziónak javítani fogja az 1+8+N környezeten belüli átjárhatóságot.

Az operációs rendszer már béta tesztelés alatt áll, és néhány felhasználó a teaser alatt megosztotta első benyomásait. A P60, Mate50 és Mate 40 sorozatú telefonok élen járnak a folyamatban, de az OS jelenleg csak Kínára korlátozódik, és feltételezzük, hogy a bevezetés elsőkörben az ottani felhasználókat célozza majd.

A HarmonyOS márkajelzés egyelőre csak Kínára korlátozódik. Néhány funkció kétségtelenül eljut majd a globális színtérre is, de arra számítunk, hogy a név továbbra is EMUI marad, mivel a Huawei többször is megerősítette, hogy “a felhasználók nem állnak készen a váltásra”.

(via)

2023.07.24.

Ezeket már olvastad?

+