MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor július 12-én mutatja be a Magic V2 összehajtható készüléket, és a vállalat elárulta, hogy legalább három további készüléket láthatunk majd az eseményen. A márka megosztotta a teasereket egy új Honor MagicPad 13-ról, egy eSIM képességekkel rendelkező Honor Watch4-ről és egy ötödik generációs szupervékony keretekkel rendelkező tv-ről is.

A Honor MagicPad 13 lesz a legnagyobb tablet, amit a márka valaha piacra dobott, ha a név valóban a 13 hüvelykes képernyőátlót jelenti. Bizonyára kompatibilis lesz egy fedeles billentyűzettel és egy tollal, és mivel a képek viszonylag vékony keretről árulkodnak, ez egy kísérlet lehet arra, hogy felvegye a versenyt a Samsung Galaxy Tab S9 Ultra-val, valamint a Huawei MatePad Pro 12.6 és az Apple iPad Pro 12.9 készülékkel.

Az új Honor Watch 4 először hoz majd eSIM-funkciót egy Honor viselhető készülékben. A kép szerint egyszerűbb dizájnnal fog rendelkezni, nem pedig a Watch GS-ra épül majd.

A Honor TV 5 szintén egy érdekes termék, amely “zászlóshajó képminőséggel” érkezhet. A vállalat azonban ritkán dobja piacra tévéit Kínán kívül, így valószínűleg ez is marad a hazai piacon.

(via)

(x) hirdetés
2023.07.04.

Ezeket már olvastad?

+