MojAndroid
(x) hirdetés

A korábbi kiszivárgásoknak megfelelően a Samsung várhatóan július harmadik hetében indítja el a One UI 6-ot és az Android 14 nyilvános bétatesztelését. Szokás szerint először a legújabb zászlóshajó, jelen esetben a Galaxy S23 széria fogja megkapni a frissítést. Úgy tűnik, a koreai óriáscég tartja magát ehhez az ütemtervhez, a GeekBench-en nemrég történt kiszivárgás alapján, ahol egy Galaxy S23 Ultra-t láttak, amelyen Android 14-et és feltehetően One UI 6 futott.

A GeekBench-en kiszúrt készülék egy szolgáltatóhoz kötött (AT&T) amerikai “SM-S918U” modell. Mivel béta szoftverről van szó, az adott benchmark pontszám nem tekinthető a végleges teljesítményre utaló jelnek. A kiszivárgás azonban azt jelzi, hogy az új szoftverkombináció belső bétatesztelése valószínűleg már javában zajlik.

Ha a Samsung tartja magát a gyakorlatához, akkor legalább néhány hetes nyilvános tesztelésre és legalább négy nyilvános béta buildre számíthatunk, mielőtt a vállalat kiadja a stabil Android frissítést az S23 család számára. Természetesen más Samsung készülékek is jogosultak az OTA-ra. Erről bővebben itt olvashatsz.

Ami magát a frissítést illeti, még nem világos, hogy a One UI 6 pontosan mit hoz az asztalra néhány kisebb UI-csípésen kívül. Az Android 14 néhány említésre méltó funkciót tartalmaz, mint például a javított akkumulátor-állapot információk, a továbbfejlesztett Nearby Share és az új Share menü, a prediktív vissza gesztus és az átlátszó navigációs sáv minden alkalmazásban, hogy csak néhányat említsünk.

(via)

2023.07.03.

Ezeket már olvastad?

+