MojAndroid
(x) hirdetés

A Honor X50 július 5-én érkezik Snapdragon 6 Gen 1 lapkakészlettel. A készülék az AnTuTu és a Geekbench benchmarkokat kapott, amelyek további részleteket árulnak el a 4 nm-es platform teljesítményéről.

A kiszivárogtatók azt állítják, hogy a Snapdragon 778G+-zal lesz egy szinten, de friss tesztjeink szerint a számok hasonlóak a Dimensity 7050-gyel szerelt készülékekhez, egy jelentős különbséggel – a nyers többmagos CPU teljesítménye sokkal jobb.

A Qualcomm a Snapdragon 6 Gen 1-et a Snapdragon 695-öshöz képest továbbfejlesztett verzióként dobta piacra, amely minden téren javulást hozott, többek között 40%-kal nagyobb számítási teljesítményt és 35%-kal jobb grafikát. Mind a Geekbench, mind az AnTuTu eredmények hasonlóak a Realme 11 Pro házon belüli tesztjeinkhez, amelyeket a legújabb verziókon végeztünk benchmarkinggel.

Korábban láttunk egy Geekbench 5 listázást is. Bár a számok valóban hasonló összehasonlítást sugalltak a jelenlegi Realme középkategóriásokhoz, úgy gondoljuk, hogy az új telefonokat a benchmarking platformok új verzióihoz méltányos viszonyítani.

A Honor azt ígérte, hogy az X50 nagy képernyővel, hatalmas akkumulátorral, valamint a valaha volt legnagyobb RAM és tárhely kombinációval rendelkezik az X sorozatban. Az ár a pletykák szerint CNY1599-től, azaz körülbelül 220 dollártól indul, de erősen kételjük, hogy ez a 16/512 GB-os változatra vonatkozik majd.

(via)

2023.07.03.

Ezeket már olvastad?

+