MojAndroid
(x) hirdetés

A nubia Red Magic 8S Pro július 5-én jelenik meg Kínában, és a vállalat nemrég felfedte a dizájnt, és bejelentette, hogy az okostelefon akár 24 GB RAM-mal és Snapdragon 8 Gen 2 SoC-vel rendelkezik, amelynek elsődleges magja akár 3,36 GHz-es órajelen is működhet. Most a vállalat elárult néhány részletet a Red Magic 8S Pro akkumulátorának kapacitásáról és töltési sebességéről.

A nubia Red Magic 8 Pro-hoz hasonlóan a Red Magic 8S Pro is 6000 mAh-s akkumulátort fog tartalmazni, de 165 W-os vezetékes töltéstámogatással rendelkezik majd – ez több mint kétszerese a Red Magic 8 Pro kínai modelljének, amely 80 W-ig terjed (a nemzetközi verzió 65 W-os töltést támogat).

Bár a nubia nem közölte a teljes töltéshez szükséges időt, a Red Magic 8S Pro akkumulátora nem biztos, hogy a Red Magic 8 Pro akkumulátorának felénél rövidebb idő alatt 100%-os töltöttségre vált, mivel a Red Magic 8 Pro 80W helyett 165W-os töltést támogat.

Az indulásig kevesebb mint egy hét van hátra, de számíthatunk rá, hogy a nubia a Red Magic 8S Pro néhány további tulajdonságát fogja felfedni az eseményt megelőzően, hogy még nagyobb hype-ot építsen körülötte.

(via)

2023.06.29.

Ezeket már olvastad?

+