MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung radikálisan továbbfejlesztett kamerát és hosszabb akkumulátor üzemidőt ígér a jövő hónapban bemutatásra kerülő új, összehajtható Galaxy Z Flip 5 okostelefonjában.

A Samsung egyik bennfentese elmondta:

Válaszul az ügyfelek panaszaira, miszerint a Galaxy Flip Z funkcionalitásban elmarad a Galaxy S mögött, a legújabb modell a kamera és az akkumulátor élettartama terén egyértelmű fejlesztéseket hoz amelyek megfelelnek a Galaxy S23 szintjének. A helykorlátozás miatt nehéz növelni a kamera képpontjait és az akkumulátor kapacitását, de a fotók tisztaságát és az akkumulátorral kapcsolatos problémákat szoftveres segítséggel hatalmas mértékben javítottuk.

A Z Flip 5 külső képernyője is több mint kétszer akkora lesz, mint a korábbi modelleké, így a felhasználók a telefon teljes kihajtása nélkül olvashatnak és válaszolhatnak szöveges üzenetekre, illetve megjeleníthetnek widgeteket.

A készülék szélei szögletesebbek lettek, a zsanérokat pedig továbbfejlesztették, hogy megakadályozzák a telefon folyamatos nyitása és zárása közbeni gyűrődést.

A TechManiacs információ szerint a Z Flip 5 idén 1300 eurótól lesz beszerezhető, ami 15-20%-os áremelést jelent, ez pedig itthon akár 550-575 ezer forint közötti árcédulát.

(via)

2023.06.28.

Ezeket már olvastad?

+