MojAndroid
(x) hirdetés

Azt már tudhatjuk, hogy a tavalyi évvel ellentétben idén nem marad el az FE variáns a Galaxy S23 sorozatból, azonban a specifikációjával illetve megjelenésével kapcsolatban a mai napig csak találgatások láttak napvilágot. Most a Smartprixnek a neves tippmesterrel, az OnLeaks-szel együttműködve sikerült bemutatnia az exkluzív Galaxy S23 FE dizájn rendereket.

A Samsung Galaxy S23 FE kiszivárgott dizájn-renderei három kamerás elrendezést mutatnak, elődjének megfelelően. Az okostelefon valószínűleg teleobjektíves kameraérzékelőt is tartalmaz majd, ami viszonylag ritka ebben az árkategóriában.

Ha összehasonlítjuk a Galaxy S23 FE kialakítását a Samsung jelenlegi portfóliójával, akkor feltűnő hasonlóságot mutat a Galaxy A54 modellel. A közelgő okostelefon várhatóan egy lapos, körülbelül 6,4 hüvelykes kijelzővel rendelkezik majd. A kijelzőn középre helyezett szelfikamera és a kijelző alatti ujjlenyomat-érzékelő található a fokozott biztonság érdekében. A hátlapra áttérve a Galaxy S23 FE letisztult elrendezést mutat, a három kameraérzékelő a felületből kiálló, nem pedig különálló kameraszigetbe zárt három kamerával. A kijelző körüli keret ezúttal szélesebbnek tűnik, mint az S21 FE esetében.

A méretek alapján a Galaxy S23 FE mérete körülbelül 158 x 76,3 x 8,2 mm lesz, ami elegáns és kompakt kialakításra utal. Ezek a méretek lehetővé teszik, hogy a készüléket kényelmesen kézben lehessen tartani és egy kézzel kezelni.

Samsung Galaxy S23 FE: Mit tudunk eddig?

A teljesítményt illetően a pletykák szerint a Samsung Galaxy S23 FE a Snapdragon 8 Plus Gen 1 SoC-vel lehet felszerelve. Ez a 2022-ben megjelent chipset több zászlóshajó telefont is hajtott már, és lenyűgöző teljesítményt mutatott a korábbi készülékekben. Az első jelentések szerint a Galaxy S23 FE-t az Exynos 2200 lapkakészlet hajtja majd, míg egyes piacokon Snapdragon-változatokat kaphat. A telefon valószínűleg 120 Hz-es AMOLED panellel rendelkezik majd, bár a pontos kijelzőméretet még nem erősítették meg.

A Galaxy S23 FE tárolási konfigurációi a pletykák szerint 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB tárhely opciót tartalmaznak. A telefon várhatóan egy 4500mAh kapacitású akkumulátort fog tartalmazni, amely támogatja a 25W-os gyorstöltést.

Egy másik izgalmas lehetséges frissítés az elsődleges kamera, az állítások szerint a Galaxy S23 FE a Galaxy S22 és Galaxy S23 okostelefonokban találhatóakhoz hasonló 50 megapixeles érzékelővel rendelkezhet. Ez a fejlesztés kétségtelenül javítaná a fotózás élményét, mivel az előző Galaxy S23 FE modell 12 megapixeles kamerával rendelkezett. A többi kameraérzékelővel kapcsolatos részletek egyelőre hiányosak.

Bár a Samsung hivatalosan még nem jelentette be a Galaxy S23 FE megjelenésének időpontját, a spekulációk szerint a következő generációs összehajtható telefonok, a Galaxy Z Fold 5 és a Galaxy Z Flip 5 melletti lehetséges leleplezésről van szó. Ezeket a készülékeket várhatóan a Samsung Unpacked Event második részében leplezik le, amelyre várhatóan a jövő hónapban, július 26-án kerül sor.

(via)

2023.06.28.

Ezeket már olvastad?

+