MojAndroid
(x) hirdetés

Az iQOO 11S július 4-én érkezik, és a telefon ma a Geekbench-en teszten járt. A listázás általában elárulja a tesztelt készülékekben használt CPU-t, és itt megtudtuk, hogy az elsődleges mag 3,19 GHz-es órajelen lesz – ez pontosan ugyanaz a frekvencia, mint a jól ismert Snapdragon 8 Gen 2 lapkakészlet élén álló Cortex-X3-as.

Ez az eredmény lényegében lezárta a vitákat arról, hogy a vivo márka milyen Qualcomm SoC-ot fog használni az új zászlóshajóhoz. A Weibo-n közzétett hivatalos információk szerint az iQOO 11S a “világ első szuper-számítógépes dedikált kijelzőprocesszorával” fog kitűnni a versenytársak közül.

Az S az iQOO 11S-ben a “Super”-t jelenti, és az új telefon “szuper-vision technológiát”, “szuper-felbontást” és “szuper-kocka párhuzamosságot” hoz a “nagyfelbontású, nagykockás vizuális élményért”, a kínai gépi fordítás szerint. Érdekes módon a hivatalos rendereken nem szerepel a “V2” felirat a kamera szigetén, ami arra utal, hogy a vivo márka elveszítheti a saját fejlesztésű V2 ISP-t a kijelző chip javára.

(via)

2023.06.27.

Ezeket már olvastad?

+