MojAndroid
(x) hirdetés

A Samsung tavaly dobta piacra a Galaxy Watch 5 és a Galaxy Watch 5 Pro modelleket, de Classic modellt nem kaptunk. Most úgy tűnik, hogy a Samsung valóban dolgozik a Galaxy Watch 6 Classicon, most pedig felbukkantak az első látszólagos renderek.

A sorozatos szivárogtató Steve ‘OnLeaks’ Hemmerstoffer megosztotta az állítólagos Galaxy Watch 6 Classic rendereket. A képeken valóban egy forgó lünettával ellátott óra látható, a korábbi Classic készülékkel összhangban.

A rendereléseken láthatóak a jobb oldalon található, home és back gombok, valamint egy mágneses pánt is. Egyébként ez minden, amit a képekből ki tudunk szűrni. Ha tehát tetszett a Galaxy Watch 4 Classic dizájnja, de egy modernebb élményre vágysz, akkor ez lehet, hogy neked való. Annak is örülünk, hogy a jelek szerint visszatér a forgatható lünetta, hiszen a Galaxy Watch 5 sorozatból teljesen hiányzott ez a funkció.

Várhatóan a Samsung a vállalat következő Unpacked eseményén mutatja be a Galaxy Watch 6 sorozatot (beleértve a Classic modellt is). Erre állítólag július végén kerül sor a koreai jelentések szerint. Azt már tudjuk, hogy a One UI 5 Watch skin fut majd Wear OS-el, miközben a pletykák az akkumulátor felturbózására is utalnak, azonban a hivatalos részletekig meg kell várnunk az eseményt.

(via)

(x) hirdetés
2023.05.24.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+