MojAndroid
(x) hirdetés

A Backbone One egy hivatalosan licencelt kontroller-kiegészítő okostelefonokhoz, amely tavaly egy PlayStation Editiont dobott piacra az iPhone-hoz. Most ugyanez a kiegészítő Android okostelefonokra is elérhető.

A Backbone One – PlayStation Edition Android verziója alapvetően ugyanolyan felépítésű és elrendezésű, mint az iPhone verzió. A klasszikus fehér-fekete dizájnt kapjuk, amely megegyezik a PlayStation 5 DualSense kontrollerével, bár a joystick elrendezése más. Gombokat kapunk a menükhöz és a képernyőképekhez, valamint a Backbone alkalmazás elindításához.

A vezérlő a telefon akkumulátoráról működik, de van USB átjáró is a telefon töltéséhez, miközben az csatlakoztatva van. Van egy fejhallgató-csatlakozó is a vezetékes fejhallgató csatlakoztatásához.

A kontroller működik natív Android és iOS játékokkal, valamint a PlayStation 4 és 5 játékokkal, Remote Play-en keresztül. A Backbone alkalmazás segít mindezen tartalmat egy helyen összegyűjteni, valamint további előnyöket kínál, például 1 hónap Google Play Pass-t Androidhoz vagy 1 hónap Apple Arcade-ot iPhone-hoz, valamint 3 hónap Discord Nitrot.

A Backbone One – PlayStation Edition for Android ára 99,99 $, amely megegyezik az iPhone verzióéval.

(via)

2023.05.24.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

+